Karlslunde og Karlstrups sogneblad

Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 28. november 2022, kl. 00:00
Karlslunde og Karlstrups sogneblad

Læs kirkebladet her

Læs de gamle kirkeblade her

Mangler du kirkebladet?

Hvis du plejer at modtage kirkebladet i din postkasse som adresseløs forsendelse, og du ikke har modtaget det som vist nedestående kan du få det efterleveret. Udfyld formularen med din adresse mm.  senest 11 dage efter nedenstående omdelingsdato.

Plejer du at få kirkebladet med posten i en kuvert, forventes det leveret senest 8 dage efter nedenstående omdelingsdato.
Fik du det ikke, kan du give besked til kirkekontoret på email karlslunde.sogn@km.dk eller telefon 4615 0644.

Næste udgave af kirkebladet omdeles i postkasserne i sognene senest søndag den 27.november 2022.

Den sidste omdelingsdato var 25. februar 2023

Får du bladet med posten, modtager du det senest 8 dage senere.
Hvis du ikke modtager kirkebladet, kan du her reklamere og få efterleveret som beskrevet ovenfor.

Ønsker du en trykt version af det seneste kirkeblad, eller ønsker du fremover at modtage kirkebladet, så send en mail til Karlslunde-Karlstrup Kirkekontor på karlslunde.sogn@km.dk