Lørdag d. 4. maj 2019, kl. 18:30

Kom til en stemningsfuld aften i anledning af Danmarks befrielse i 1945. I år med ord af digter og frihedskæmper Morten Nielsen, som døde meget ung i 1944. Ikke mange ved, hvor stor betydning han havde for vennerne Tove Ditlevsen og Halfdan Rasmussen, eller hvad han har betydet for nutidige kulturpersonligheder som Githa Nørby eller Per Stig Møller. Det høre vi om, når Gorm Bull fortæller og spiller Morten Nielsens digte under overskriften Mit liv er alles. ”Morten Nielsen var en følsom sjæl præget af både frygt for og længsel efter livet. Digtene er stærke, smukke og mere relevante end nogensinde før”, fortæller Gorm Bull.

Efter koncerten fortsættes 4. maj-fejringen i Kirkens Hus, hvor vi spiser sammen og synger nogle af de sange, som hører dagen til, før vi slutter dagen med aftensang. Tilmeld dig gerne til spisning senest 29. april til kirkekontoret.

Kirsten Senbergs
Karlstrup Kirke og Kirkens Hus