• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 20. oktober 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Kom og syng med sammen med din baby og større børn, far, mor og familie. Vi synger Beatlessange. Gitte Degn leder fællessangen og Marlene Evensen er gudstjenestens præst. Sangenes tekster bliver spundet ind i præstens prædiken, så vi får en måske helt ny vinkel på de kendte tekster, vi har gået og skrålet med på fra vi selv var næsten små.

Musikerne er Gitte Degn, som er konservatorieuddannet sangerinde og ejer af sangkursus virksomheden House of Singing og bag tangenterne sidder pianist Kasper Daugaard, ligeledes uddannet på konservatoriet og har turneret verden rundt med Lukas Graham og er nu medlem af bandet The Grenadines.

Sammen har de mange års erfaring som professionelle musikere og danner den musikalske duo bag bl.a. fællessangsgudstjenester i Helligåndskirken i København, med kunstnere som Queen, ABBA og TV2 på programmet. Gitte Degn har sit House of Singing-kor med, så vi skal både selv synge, lytte og nyde. Du behøver ikke at synge fantastisk for at være med - bare kom og vær med!

Marlene Evensen
Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, 2680 Solrød Strand, Danmark