Onsdag d. 18. september 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Museet har en meget omfattende samling af Storm P.s værker, herunder tegninger, akvareller og malerier. Storm P.s kunst favner bredt og viser tilbage til en mand med en vid horisont. Han afprøvede adskillige medier og tekniker og var yders produktiv. Igennem livet både malede han, skrev tekster og manuskripter, lavede tegnefilm optrådte som hurtigtegner, spillede teater-, kabaret- og filmskuespil. Samlingen rummer derfor både modsætninger og store stilmæssige forskelle.

Mødested: Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg her vil vi blive modtaget af en guide

Det er egen transport: Rejseplan kan rekvireres  på kirkekontoret

Pris: 50 kr. pr. person alt dette for en skøn tur og vi slutter i Krøgers Have til kaffe/te og lagkage, Pile Allè nr. 18

Tilmelding: Senest den 1. september til kirkekontoret