Onsdag d. 18. december 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Julekoncert i Karlslunde Kirke - onsdag den 18. december 2019, kl. 19.30 – med Aspirata Vocalis

Træk en aften ud af hverdagens travlhed og kom til Karlslunde Kirke og nyd de smukke og dejlige julesange.

Koret har et godt og bredt juleprogram, og vil synge julen ind med et velklingende og afvekslende program til årets julekoncert i kirken.

Aspirata Vocalis består af 28 sangere, der til koncerten akkompagneres af Niels Andersson og dirigeres af Jan Røeboe.

Koncerten byder på en dejlig blanding af danske julesamler og sange af nyere og ældre dato, nordiske, engelske, tyske og 1 enkelt fransk, ligesom der også bliver lejlighed for publikum til at få rørt julestemmerne.

Koret blev oprettet i 2007, og rejser hvert 2. år på koncertturné. Korrejserne giver dejlige oplevelser og erfaringer, der er med til at udvikle koret musikalsk og bidrage til at styrke det sociale fællesskab, som også er vigtigt i arbejdet med musik.

Sognegård KLU, Hovedgaden 24A, 2690 Karlslunde, Danmark
Gratis Entré